Over Gitta

Welkom

Hoi, leuk dat je er bent! Of moet ik zeggen; leuk dat jullie er zijn? Welkom.

Mijn naam is Gitta Matthijssen en het liefst wil ik het over jou hebben. Waarom? Hoe meer ik weet wat jou bezighoudt, hoe beter je foto's en daar gaat het om!

 

Gitta

"In mijn ogen is het leven een feest". Ik vind mensen fantastisch, net als fotograferen. Naast mijn werk als fotograaf sta ik 2 dagen in de week voor de klas als juf in het speciaal onderwijs. Mijn idee over mensen is, dat er in ieder mens iets moois is te ontdekken. En bij elke gelegenheid. Iets moois dat waard is om vastgelegd te worden. dat is mijn kracht.

Ik ben afgestudeerd aan het SISA te Antwerpen als erkend fotograaf. Daarbij beheers ik het nog "ouderwetse" dokawerk, als ook de laatste digitale technieken. Maar laat de techniek mij vooral helpen om het beste uit JOU te halen.

 

JIJ

Ik stel jou, of jullie centraal. Voor een geweldig resultaat maakt het niet uit of het om een portret in de studio of op locatie gaat, de kinderen ( heb er zelf ook 2), jullie trouwdag, je kinderfeestje, vrijgezellefeest of..... je business. Jij hebt een verhaal en ik heb de eer dat vast te leggen! Altijd in dialoog met jou. 

 

Style

Mijn stijl? Jouw stijl! Mijn fotowerk kent een grote mate aan diversiteit. Van wedding tot fashionSHOOT, van kinderportretten tot commerciële producties. Ik fotografeer lieflijk en zacht maar ook hard of direct als de situatie daarom vraagt. Door alles heen streef ik naar eerlijke en sprekende beelden. Zoals je terug kunt zien in mijn portfolio.

 

Contact

Wil je nog meer weten of je geweldige fotoSHOOT! plannen? 

Dan wordt het tijd om nu contact met mij op te nemen. 

06-24742887, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 Portfolio

 

ContactPerson